Over ons

Loonbedrijf te Riet is opgericht in 1988 door Laurens te Riet. Als boeren zoon kwam hij er al snel achter, dat hij dezelfde passie voor het machine werk had als zijn vader. Na overname van het bedrijf werd de beslissing genomen om van het boerenbedrijf de overstap te maken naar het loonbedrijf. Door zijn kennis van het boerenbedrijf wist hij als geen ander waar de behoeften en vragen van de boer lagen. Van de kennis die Laurens bezat werd dankbaar gebruik gemaakt door zijn klanten, wat een gestage groei van Loonbedrijf te Riet tot gevolg had. Inmiddels is loonberijf te Riet uitgegroeid tot een bedrijf waar meer dan 15 mensen (medewerkers en z.z.p. ers) werken met allemaal dezelfde passie en gedrevenheid.

Loonbedrijf te Riet beschikt over de modernste machines waardoor wij de kwaliteit kunnen leveren in ons werk die u van ons mag verwachten. Zo kunnen wij bemesten via gps om er voor te zorgen dat de juiste hoeveelheid mest daar komt waar die moet komen en nergens anders. Voor het egaliseren van grond hebben wij een lasergestuurd kulverblad dat door een eigen ontworpen en geproduceerde geultrekker geschikt kan worden gemaakt om kaarsrecht en op exact de juiste diepte leidingen te leggen. Wilt u na het egaliseren of leidingen leggen het oppervlak bestraten, geen probleem, doordat wij machinaal bestraten is in korte tijd het grootste oppervlak bestraat.

Onze kracht ligt in het feit dat geen klus te groot of te moeilijk is voor ons, als er geen pas klare oplossing is dan kijken we hoe we de klus wel kunnen klaren en zullen in overleg met u tot een oplossing komen om het karwei te klaren. Zoals u van ons mag verwachten zijn wij GMP+ gecertificeerd zodat u weet dat u zich geen zorgen hoeft te maken om de veiligheid als het gaat om diervoeders of ingrediënten voor diervoeders.

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen op onze site zodat u kunt zien wat loonbedrijf te Riet voor u kan betekenen en mochten er toch nog vragen zijn vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

 

 

 

 

 

 

Go to top