graafwerkzaamhedenGraafwerkzaamheden

Het uitvoeren van grondwerk ( grondverzet ) is een specialisme, met moderne graafmachines en kiepers kunnen wij grondwerkzaamheden vakkundig uitvoeren. Onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers verstaan hun vak als geen ander en spelen flexibel in op uw wensen. Grondwerk voor weg- en waterbouw, aannemingsbedrijven, bedrijventerreinen, het uitgraven van vijvers en het omspitten van tuinen met onze mobiele kranen, minigravers en kiepers is geen klus ons te klein of te groot.

slotenmaaienSlotenmaaien

Met onze Liebherr zelf rijdende kraan voorzien van kraanmaaikorf maaien wij gras- en rietachtige begroeiing uit sloten en waterlopen, zowel onder als boven water. Het mes van de maaikorf wordt heen en weer bewogen waardoor de begroeiing die zich tussen de messen bevindt wordt afgeknipt. De maaikorf neemt de afgeknipte begroeiing mee, waarna het slootafval uit maaikorf op de slootkant of in de berm gelost kan worden. Ook is het mogelijk om het slootafval rechtstreeks in één van onze kiepers te lozen om elders uitgestort te worden.

sloopwerkSloopwerkzaamheden

Voor het slopen, opladen en sorteren van uw bouw- en sloopafval maken wij gebruik van onze mobiele kraan voorzien van een sloop-, sorteergrijper. Deze sloop-, sorteergrijper is 360 graden draaibaar waardoor deze uitermate geschikt voor bijv. de ( precisie ) sloop, materiaal handling en heel veel andere werkzaamheden. Zo kunnen bijvoorbeeld ook rijplaten eenvoudig op hun plaats worden gelegd of kan snel kuilvoer uit de kuil worden geladen. Ook hierbij geldt weer de mogelijkheden zijn eindeloos.

Go to top