leidingen leggen artikelLeidingen leggen

Loonbedrijf te Riet is een expert in het uitgraven van nieuw te bouwen stallen. Maar niet alleen in het uitgraven van de stal zijn wij expert. Ook het egaliseren van de bodem kunt u, dankzij onze lasergestuurde kilver, met een gerust hart aan ons overlaten, hierdoor is de hoogte precies op peil zodat u geen kuub beton meer nodig heeft dan strikt noodzakelijk is. Verder zijn de grote putten voor de opslag van mest bij de moderne varkensstallen verleden tijd. De varkens stallen van vandaag de dag hebben maar een kleine opslagbuffer voor de mest. De mest wordt dan vanuit de hokken door middel van een ingenieus rioleringsstelsel van buizen naar de buffer gebracht. Het aanleggen van het buizensysteem dient erg nauwkeurig te gebeuren om een goede werking te krijgen van het systeem. Hierin schuilt onze grote kracht, voorheen moest er met een minigraver sleuven worden gegraven om de buizen te leggen, iets wat een arbeidsintensief en daardoor kostbaar werk was. Wij hebben door aanpassing van ons lasergestuurde kilverblad het mogelijk gemaakt om in één arbeidsgang op exacte diepte sleuven te trekken. De benodigde buizen kunnen hierna rechtstreeks in de getrokken geulen geplaatst worden waar ze dan ook direct op het juiste peil met het juiste afschott liggen. Na het plaatsen van de buizen dichten wij de sleuven en egaliseren wij de vloer met onze minitrekker die is voorzien van een speciaal hiervoor ontworpen raamwerk. Bekijk hier onze video.

egaliseren artikelEgaliseren

Een juist geëgaliseerde grondlaag is de belangrijke basis voor bestrating, de stalvloer, de werkplaatsvloer,  een parkeerplaats enz. Wij kunnen met behulp van onze lasergestuurde kilver er voor zorgen dat uw grondlaag exact op de door u benodigde hoogte met het door u gevraagde verloop wordt aangebracht zodat het in combinatie met de  aan te brengen afwerklaag voldoet aan de daar aan gestelde eisen.  Verder kunnen wij, door een eenvoudig aan het kilverblad aan te brengen zelf ontworpen modificatie, snel en erg nauwkeurig leidingen voor u leggen. Meer hierover leest u in het artikel "leidingen leggen" of kunt u zien in onze video.

machinaal bestraten artikelMachinaal bestraten

Wanneer u kleinere of grotere oppervlakten te bestraten hebt kunt u dat met een gerust hart overlaten aan loonbedrijf te Riet. Met onze mini shovel voorzien van stenenpakker leggen wij snel en vakkundig uw bestrating. Bekijk hier onze video.

Go to top