Geen klus te groot
of te moeilijk

Geen klus te groot
of te moeilijk

wie wij zijn

Onze kracht! Als er geen pas klare oplossing is dan kijken we in overleg met u hoe we tot een oplossing komen om het karwei te klaren.

Dankzij onze ervaren medewerkers en het uitgebreide moderne machinepark leveren wij altijd werk van hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u , de verwerking van groenafval, het aanleggen van een horizontale warmtepomp, bestrating en andergrondverkzaamheden en de volledige verzorging van uw agrarische werkzaamheden met een gerust hart aan ons toe vertrouwen.  Door onze professioneel georganiseerd planning kunnen wij adequaat reageren op vragen en veranderingen, waarbij wij u natuurlijk graag adviseren wanneer u vragen heeft over een voor u passende oplossing. 

Loonbedrijf te Riet is opgericht in 1988 door Laurens te Riet. Als boeren zoon kwam hij er al snel achter, dat hij dezelfde passie voor het machine werk had als zijn vader. Na overname van het bedrijf werd de beslissing genomen om van het boerenbedrijf de overstap te maken naar het loonbedrijf. Door zijn kennis van het boerenbedrijf wist hij als geen ander waar de behoeften en vragen van de boer lagen. Van de kennis die Laurens bezit wordt steeds vaker dankbaar gebruik gemaakt door zijn klanten. Zoals u van ons mag verwachten zijn wij GMP+ gecertificeerd zodat u weet dat u zich geen zorgen hoeft te maken om de veiligheid als het gaat om diervoeders of ingrediënten voor diervoeders.